Hotel Restaurant Aduard

Download nu de Leukste Locaties App!

Ontdek het op Google Play Ontdek het in de Apple Store

Beschrijving - Hotel Restaurant Aduard

Persoonlijk, authentiek en sfeervol zijn Hotel Restaurant Aduard op het lijf geschreven. Door de persoonlijke benadering vinden zowel zakelijke als toeristische gasten in Hotel restaurant Aduard een tweede huis.

De kamers

Ervaar de luxe van de prachtige kamers met uitzicht op het weidse Groningse land.

De keuken

Vers uit de regio! In ’T Restaurant is het echt genieten van de bijzondere keuken. Al het rund- en lamsvlees komt van ‘De Jagtlust’, de eigen boerderij van de eigenaren, de familie Kingma. Absolute kwaliteit uit de streek. Kom en ervaar deze ware smaakbeleving!

Bereikbaarheid:

Hotel Aduard ligt op fietsafstand van het centrum de stad Groningen. Kom je met de auto? Dan is er ruime parkeergelegenheid aanwezig, met gratis oplaadplekken voor elektrische auto’s op de parkeerplaats.

Wanneer je vanuit Groningen reist, dan kun je gebruik maken van de buslijnen 1, 11 en 39, alle met vertrekpunt hoofdstation Groningen. Je stapt uit bij de halte ‘Aduarderweg’. Deze halte is schuin tegenover het hotel gelegen.

Vanaf station Zuidhorn, gelegen aan de spoorlijn Groningen-Leeuwarden, kun je buslijn 39 nemen en uitstappen bij de halte ‘Aduarderweg’.

Openingstijden:

365 dagen per jaar geopend.OvernachtingenEten en drinken

Locatie - Hotel Restaurant Aduard