B&B Albertsmaheert

Download nu de Leukste Locaties App!

Ontdek het op Google Play Ontdek het in de Apple Store

Beschrijving - B&B Albertsmaheert

De Albertsmaheert is gelegen aan de Wolddijk, een van de oudste wegen vanuit de stad Groningen richting het Hogeland. De boerderij ligt 5 km ten noorden van de stad Groningen.

Omgeving


De omgeving van de Albersmaheert heeft veel te bieden voor de “stille genieter”. Het fraaie landschap met zijn vergezichten, de dijken, wierden. De boerderij ligt aan een knooppuntenroute en is een mooie uitvalbasis voor fietstochten door het Groningerland, langs oude waterlopen, “hoogholtjes”, molens en dijken. Er zijn mooie fietspaden dwars door weilanden. Albertsmaheert ligt ongeveer 8 km vanaf het centrum van Groningen.

De kamers De ruime kamers hebben de namen gekregen van drie voormalige borgen uit de nabije omgeving, namelijk Thedema, Alma en de borg Folkerda, met alle een fraai uitzicht over de landerijen richting de stad. In de tuin zijn regelmatig ree├źn te zien. Elke kamer is voorzien van twee extra lange boxspring-bedden en een eigen badkamer/toilet.

Gezamenlijke ruimte

De recreatiezaal is voor gezamenlijk gebruik, evenals het terras. Hier vindt u onder andere een waterkoker, koffieautomaat, koelkast, tafeltennistafel, voetbaltafel en pooltafel. Uw ontbijt kan op de kamer worden geserveerd, maar u kunt ook in de eetzaal ontbijten.

Overnachtingen

Locatie - B&B Albertsmaheert